Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Η συνεργασία μεταξύ μας (Γυμναστική -Διαιτολογία) , κάτω υπό την ίδια σκέπη, ξεκίνησε με γνώμονα την κοινή φιλοσοφία και την αμέριστη αγάπη μας σε σχέση με το Fitness.

Αναλύοντας όλα αυτά τα χρόνια αίθουσες γυμναστηρίων διαπιστώσαμε ότι η μαζική εκγύμναση με πολλά άτομα σε μία αίθουσα με μονάχα ένα γυμναστή για το σχεδιασμό και την διόρθωση του ασκησιολογίου  χωλαίνει. Γι’ αυτό το λόγο επεξεργαστήκαμε την σύγχρονη επιστημονική βιβλιογραφία σε σχέση με την απόδοση, την αποχή από τραυματισμούς και συνέπεια στην άσκηση, ώστε να φτιάξουμε ένα εκσυγχρονισμένο  μοντέλο εκγύμνασης που θα έχει στην βάση του, τον άνθρωπο ως σύνολο, βοηθώντας τον να φτάσει τους στόχους που έχει θέσει και σεβόμενοι το ιστορικό του.

Για αυτόν το λόγο ιδρύσαμε το  Calisthenics and Fitness Society, που είναι  ένα σύγχρονο κέντρο γυμναστικής στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και την ηλεκτρονική πλατφόρμα γυμναστικής και διατροφής το fitsociety.gr

 Στον χώρο μας που λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2019 δραστηριοποιούμαστε σε τέσσερις τομείς την Καλλισθενική γυμναστική (Calisthenics), το Functional – Cross Training (κυκλική – λειτουργική γυμναστική), την Διατροφική υποστήριξη-αξιολόγηση και την αθλητική αποκατάσταση.

Στόχος μας είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κάθε ασκούμενου με ασφάλεια, ποιότητα και ποικιλία υπηρεσιών, μιας και εδώ μπορεί κανείς να συμμετάσχει με μια συνδρομή σε διάφορα προγράμματα γυμναστικής (calisthenics, crosstraining, functional κ.α.) συνδυάζοντας τα με διατροφική υποστήριξη και αθλητική αποκατάσταση σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, επιτυγχάνοντας το πολυπόθητο ”FITNESS”.

Στο γυμναστήριο μας λειτουργεί  ένα  από τα πιο σύγχρονα πάρκα της Ευρώπης για Kαλλισθενική γυμναστική, ένα πλήρως εξοπλισμένο Crosstraining center καθώς το  Διαιτολογικό γραφείο και ο χώρος των αθλητικών μαλάξεων. Στον χώρο μας τα τμήματα είναι αυστηρά με μικρό αριθμό ατόμων (small group) ώστε να γίνεται καλύτερη επίβλεψη και εξατομίκευση στο κάθε πρόγραμμα γυμναστικής.

 

Στη διαδικτυακή μας πύλη fitsociety.gr έχουμε δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κέντρο γυμναστικής και διατροφής. Εδώ μπορείτε να δείτε  νέα και ανακοινώσεις μας, καθώς επίσης πληροφορίες και άρθρα σχετικά με το fitness. Σημαντικό κομμάτι του site μας είναι και η online  εξατομικευμένη παροχή προγραμμάτων γυμναστικής και διατροφής.

Η πρώτη σας εμπειρία στον χώρο μας  είναι δωρεάν, ώστε να σας γνωρίσουμε και να σας περιηγήσουμε στους χώρους μας.

Καλέστε ή στείλτε μας μήνυμα, για  την δική σας μοναδική εμπειρία.

Με εκτίμηση

Βασίλης & Ανδρέας,
Ιδιοκτήτες - Calisthenics & Fitness Society