‘’Γονείς εν τάξει’’ με Βασίλειο Ε. Κατσίλα και Ανδρέα Καλαμπόκα

Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Βασίλειος Ε. Κατσίλας και ο Γυμναστής Ανδρέας Καλαμπόκας, παρευρέθηκαν στην ημερίδα της Ελληνογαλλικής σχολής Ουρσουλινών στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Γονείς εν τάξει’’. 

Μία ημερίδα πρότυπο για τα σχολικά δρώμενα με δύο πολύ στοχευμένες παρουσιάσεις στους γονείς των παιδιών, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τους πάνω σε θέματα διατροφής και άσκησης, που είναι απόλυτα συνυφασμένα για την ομαλή ανάπτυξη και ευημερία ενός παιδιού.   

Το θέμα της παρουσίασης ήταν ‘’Αναπτύσσοντας καθημερινές δεξιότητες για την ανάπτυξη του παιδιού & της οικογένειας‘’

Στην εκδήλωση δεν μπορούσαν να λείπουν και οι μικροί μας φίλοι, που οδηγήθηκαν σε άλλη αίθουσα με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για εκπαιδευτικά διατροφικά παιχνίδια, προκειμένου οι γονείς τους, με ηρεμία, να απολαύσουν – ακούσουν τις ομιλίες που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό. 

Μετά το καλωσόρισμα και τον προλογισμό των ομιλητών από την Διευθύντρια του σχολείου Δήμητρα Πρελορέντζου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες, ακολούθησαν οι ερωτήσεις και ένας πολύ γόνιμος διάλογος πάνω σε θέματα που προβληματίζουν τους γονείς. 

Τέλος, υπήρχε το γεύμα, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η βραδιά από το εκπληκτικό catering Cookoobaroi.
Η ανατροφοδότηση της εκδήλωσης ήταν πέρα από τις προσδοκίες και η επιτακτική ανάγκη για την επόμενη είναι γεγονός. 

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, όπου και ετοιμάζουμε ένα μοναδικό workshopγια τους γονείς που θα τους αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται τη διατροφή των παιδιών καθώς και τη δική τους.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και μπορεί να προσέλθει όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί αφού δηλώσει τη συμμετοχή του. 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *